Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Beyşehir'de turizm alanında çalışmalar sürüyor

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından, ilçede turizmin canlanması için sergilenmek üzere Konya'dan kullanım dışı iki tank getirildi.Beyşehir Festival Meydanı’na getirilen tankları...

Beyşehir'de turizm alanında çalışmalar sürüyor

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından, ilçede turizmin canlanması için sergilenmek üzere Konya'dan kullanım dışı iki tank getirildi.

Beyşehir Festival Meydanı’na getirilen tankları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in tanıtımı için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Üzümlü ve Huğlu Mahallelerinin av tüfeği üretimi konusunda Türkiye’nin yüzde 95’ine dünyanın ise yüzde 83’lük kısmına cevap verdiğini belirten Özaltun, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla sanayi bakımından başarı oranımız gayet iyi. Tecrübeli ve kalifiyeli ustalarımız var. Konya’dan talep ettiğimiz tankları dün festival meydanına indirdik. Burada talep çok olursa aynı şekilde Üzümlü ve Huğlu Mahallelerimizin girişlerine birer tank daha getireceğiz. Vermek istediğimiz mesaj ise; Üzümlü ve Huğlu’da böyle tanklar üretebiliriz. Tankların yanı sıra önümüzdeki haftalarda İzmir’den bir savaş gemisi getirilecek. Sloganımız Beyşehir Denizi ve Beyşehir’e savaş gemisinin ardından bir de deniz altı getireceğiz. Böylelikle Beyşehir Gölü artık Beyşehir Denizi olacak. Ayrıca Genel Kurmay Başkanlığının yasakladığı F4 uçakları için de bir talepte bulunduk."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber