Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 15 Nisan 2022 - 10:08 Yorum: 0

Beyşehir’de üniversiteli öğrencilerden ihtiyaç sahiplerine anlamlı yardım

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurtlarında kalan ilçedeki farklı yükseköğrenim kurumlarında öğrenim...

Beyşehir’de üniversiteli öğrencilerden ihtiyaç sahiplerine anlamlı yardım

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurtlarında kalan ilçedeki farklı yükseköğrenim kurumlarında öğrenim gören üniversiteli öğrenciler, ihtiyaç sahibi ailelere yardım edebilmek için kampanya düzenledi.

Yurtlarda kalan Tuğba Kaya, Güldeste Özdemir, Caner Sağlam ve Yiğit Mete Han adlı öğrenciler, ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımında bulunmak maksadıyla sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde düzenlediği kampanya çerçevesinde, kampanyaya destek olmak isteyen ailelerle bir araya geldi. Üniversiteli öğrenciler, bağışı yapılan giyim malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması amacıyla ilçede bulunan bir yardım kuruluşuna teslim etti. Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurt Müdürü Mustafa Songül, yardım kampanyasını düzenleyen öğrenciler ile kampanyaya destek olan Beyşehirlilere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber