Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Nisan 2015 - 14:23 Yorum: 0

Beyşehir'in mermeri fuarda görücüye çıktı

KONYA (AA) - İzmir’de açılan 21. Doğaltaş ve Teknoloji Fuarı’na Beyşehir’de mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalar da katıldı.İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenen ve 3 gün süren...

Beyşehir'in mermeri fuarda görücüye çıktı

KONYA (AA) - İzmir’de açılan 21. Doğaltaş ve Teknoloji Fuarı’na Beyşehir’de mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalar da katıldı.

İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenen ve 3 gün süren fuara Beyşehir'den Lütfi Takavcı Mermer, Hamman Madencilik Enerji İnşaat, Selçuklu Mermer, Antalya Kepezler Mermer, Antalya Mermer Sanayi, Emmioğlu İnşaat Taahhüt Mermer Mühendislik, Kefeli Mermer Granit Sanayi, İlan Madencilik ve Teknomer Turizm Tarım Madencilik gibi 9 ayrı firma katıldı.

Fuarda Beyşehir'de ocak işleten ve faaliyet gösteren bu firmalara ait mermer ve doğal taşlar görücüye çıktı.

Beyşehir Ticaret Odası (BTO) yönetim kurulu üyeleri, fuarda mermer sektörü firmalarını da açtığı standlarda ziyaret etti.

BTO Başkanı Salih Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuara katılan oda üyesi firmaları yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret ettiklerini söyledi.

119 bin metrekarelik alan üzerinde açılan 21. MARBLE 2015'e 27 ülkeden 373'ü yabancı bin 562 firmanın katıldığını belirten Gül, "Beyşehir'de faaliyet gösteren mermer üreticilerinin fuarda yanlarında olarak onlara destek verdik. Beyşehir’den bu fuarda stant açan 9 firmamız vardı. Fuara katılan üyelerimize ilçemizi temsil ettikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber