Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Aralık 2014 - 14:33 Yorum: 0

Beyşehirliler İstanbul'da buluştu

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İstanbul'da düzenlenen "Beyşehir ve bölgesi" toplantısına katıldıklarını söyledi.Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul’da...

Beyşehirliler İstanbul'da buluştu

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İstanbul'da düzenlenen "Beyşehir ve bölgesi" toplantısına katıldıklarını söyledi.

Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul’da faaliyet gösteren Beyşehir, Hüyük, Derebucak Çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYHUDER) tarafından organize edilen toplantının İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde yapıldığını ifade etti.

Toplantıya, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, BEYHUDER Başkanı Şükrü Karagül, dernek yöneticileri, Beyşehirli bürokratlar ve iş adamlarının da katıldığını dile getiren Özaltun, şunları kaydetti:

"Toplantıda, bizleri her zaman başarıları ile onurlandıran hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığımızı ifade ettik. Beyşehir, gerek  tarihi dokusu, muhteşem coğrafyası ve stratejik konumu ile her alanda öne çıkan bir şehir. Bundan dolayı konu Beyşehir ve bölgemiz olunca bazı dinamikleri hep birlikte harekete geçirmemizin gerektiğini söyledik. Ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda yükselişe geçmek için bölgemizin değerli bürokratları, iş adamları, sivil toplum kuruluşları, dernekleri, yerel yönetimleri bir arada hareket etmemiz gerektiğini vurguladık."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber