Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

BGF'de Yüksel Özkan güven tazeledi

BURSA (AA) - Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu'nun (BGF) 14. Genel Kurulu'nda Yüksel Özkan, güven tazeledi. BGF'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ördekli Kültür...

BGF'de Yüksel Özkan güven tazeledi

BURSA (AA) - Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu'nun (BGF) 14. Genel Kurulu'nda Yüksel Özkan, güven tazeledi. 

BGF'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve tek listeyle gerçekleşen genel kurulda federasyon üyesi dernek delegelerinin tamamının oyunu alan Özkan, yeniden başkan seçildi. 

Özkan, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, 1987 yılında kurulan BGF'nin şu anda 100 bin üyesinin olduğunu belirtti. 

İzmir, Yalova, Kocaeli, İstanbul ve Bursa'dan gelen delegelerin oylarıyla ikinci kez başkanlığa seçilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Özkan, şunları belirtti:

"Bu benim ikinci dönemim. Mutluyum ancak sorumluluğumun da farkındayım. Daha önce federasyonumuzun kurullarında değişik görevlerde bulundum. Yeni dönemde faaliyetlerimizin büyük çoğunluğu Balkanlara yönelik. Balkanlarda milyonlarca Türk ve Müslüman kardeşimiz var. Bölgelerde kardeşlerimizin haklarını savunmak ve kültürlerinin yaşatılmasını istiyoruz. İnançlarının ve kimliklerinin yaşatılması konusunda çalışmalar yapacağız. BGF yeni dönemde proje bazlı çalışan, üretken, dinamik ve uluslararası kimliği ön plana çıkan bir örgüt görünümünde olacak."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber