Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Mart 2015 - 09:12 Yorum: 0

Bıçak ve silahı kapan veli kavgaya koştu

Veliler arasında okul önündeki caddede devam eden, bıçak ve silahların kullandığı kavgada bir kişi aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı

Bıçak ve silahı kapan veli kavgaya koştu

Müslim SARIYAR

Küçükçekmece Halkalı Atakent Mahallesi 2. Etap 223. Cadde üzerinde bulunan TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, saat 15.00 sıralarında yaşanan olayda, okulda henüz bilinmeyen bir nedenle öğrenciler arasında kavga çıktı. Durumu öğrenen öğrenci velileri de okul dağılımında okula gelerek kavgaya karıştı.

Veliler arasında okul önündeki caddede devam eden, bıçak ve silahların kullandığı kavgada Murat A. aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı. Yaralanan Murat A. sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin incelemesi sürerken olay yerine Özel Harekat timleri de geldi. Burada bir süre güvenlik önlemi alan Özel Harekat ekipleri okulun önünden ayrıldı. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede boş kovan ve delil çalışması yaptı. Polis, kavgaya karışan öğrenci ve velileri tespit etmek için soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber