Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Ağustos 2014 - 00:33 Yorum: 0

Bıçakla 3 kişiyi rehin aldı

Balıkesir'de, merkez Karesi Belediye Meclisi Üyesi Avukat Marmaralı'nın hukuk bürosunda 3 kişiyi

Bıçakla 3 kişiyi rehin aldı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de, merkez Karesi Belediye Meclisinin AK Parti'li üyesi Avukat Ömer Marmaralı ile yaşadığı anlaşmazlık yüzünden, hukuk bürosunda 3 kişiyi rehin alan şahıs, 2 saatlik görüşmeler sonucunda ikna edildi.

Alınan bilgiye göre, Eski Kuyumcular Mahallesi Tevfik Sağlampaşa Caddesi'ndeki Çölmenler İşhanı'nın ikinci katında bulunan avukat Marmaralı'nın hukuk bürosuna gelen Erhan D, elindeki bıçakla 3 kişiyi rehin aldı.

Burada "Başbakan ile görüşmek istediğini" belirten şahıs, içeriden kapıyı kilitledi. Olay yerine giden İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, yardımcıları ve şube müdürleri, Erhan D'yi ikna etmeye çalıştı.

Bu sırada şüphelinin rehin aldığı kişilere zarar verme olasılığına karşı, bir çilingir ile 10 özel harekat polisi, binanın ikinci katında hazır bekletildi. İşhanı önünde polisler, geniş güvenlik önlemi aldı. Polis, basın mensupları ile olayı izleyen meraklı vatandaşları uzaklaştırdı. 

Bir dönem şoförlüğünü yaptığı Marmaralı ile yaşadığı anlaşmazlık yüzünden aralarında avukatların da bulunduğu 3 kişiyi rehin aldığı öğrenilen şüpheli, yaklaşık 2 saatlik görüşmeler sonucunda ikna edildi.

Kapıyı açan şüpheli, polis aracına bindirilerek götürüldü.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber