Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Ağustos 2017 - 07:08 Yorum: 0

Bıçakladıkları adamı hastanenin bahçesine atıp kaçtılar

İzmir'in Bornova ilçesinde, kimliği belirsiz kişiler tartıştıkları bir adamı bıçakladıktan sonra hastanenin bahçesine atıp kaçtı.

Bıçakladıkları adamı hastanenin bahçesine atıp kaçtılar

İzmir'in Bornova ilçesinde, kimliği belirsiz kişiler tartıştıkları bir adamı bıçakladıktan sonra hastanenin bahçesine atıp kaçtı. Hastanede tedavi altına alınan talihsiz adam, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İddialara göre, 40 yaşındaki Hakan Ceyhan dün akşam saatlerinde Şahin Tepesi Mevkii'nde kimliği belirlenemeyen kişiler ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, kimliği belirsiz kişiler Ceyhan'ı bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yığılan adamı alan zanlılar, 39 DE 878 plakalı bir otomobille Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önüne getirerek otomobilden attı. Zanlılar, hızla olay yerinden uzaklaşırken, çevredeki vatandaşlar Ceyhan'ın yardımına koştu. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ceyhan, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz adamın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Polis, Ceyhan'ı otomobilden atıp kaçan zanlıların 2 kişi olduğunu tespit etti. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber