Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 25 Ekim 2021 - 23:48 Yorum: 0

Biden, 4 yıl sonra ASEAN zirvesine katılan ilk ABD Başkanı olacak

ABD Başkanı Joe Biden, yarın Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği'nin (ASEAN) sanal zirvesine katılacak.

Biden, 4 yıl sonra ASEAN zirvesine katılan ilk ABD Başkanı olacak

ABD Başkanı Joe Biden, yarın Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği'nin (ASEAN) sanal zirvesine katılacak. Biden, 4 yıl sonra ASEAN zirvesine katılan ilk ABD Başkanı olacak.

ABD Başkanı Joe Biden'ın yarın sanal olarak düzenlenecek olan ASEAN-ABD Zirvesi'ne katılması bekleniyor. ABD'nin Brunei Büyükelçiliğinin basına verdiği demeçte, Biden'ın bu hafta ASEAN-ABD Zirvesi için ABD heyetine liderlik edeceği aktarıldı. Biden'ın zirvede Covid-19 aşı dağıtımı, iklim değişikliği, tedarik zincirleri ve altyapı konularında işbirliğini ele alması bekleniyor.

ABD, eski Başkan Donald Trump'ın katıldığı 2017'de Filipinlerin başkenti Manila'daki ASEAN-ABD Zirvesi'nden bu yana başkanlık düzeyindeki toplantılara katılmadı. Biden, 4 yıl aradan sonra ASEAN zirvesine katılan ilk ABD Başkanı olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber