Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Mart 2015 - 10:48 Yorum: 0

BIE'den EXPO 2016 Antalya'ya destek

ANTALYA (AA) - EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez başkanlığındaki heyet, Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscertales ile görüştü.EXPO...

BIE'den EXPO 2016 Antalya'ya destek

ANTALYA (AA) - EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez başkanlığındaki heyet, Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscertales ile görüştü.

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Paris'te Vicente Gonzalez Loscertales görüşen Haşmet Suiçmez, EXPO 2016 Antalya kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

EXPO alanında inşaat ve peyzaj çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Suiçmez, ülke katılımları ile yurtiçi ve yurtdışında yapılan tanıtım faaliyetlerinin de titizlikle yürütüldüğünü bildirdi.

EXPO 2016 Antalya'yı çok önemsediklerini belirten BIE Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscertales de Türkiye'nin başarısı için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber