Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 08 Ekim 2016 - 14:08 Yorum: 0

Biga Fuarı ekonomiye moral oluyor

Çanakkale'nin Biga ilçesinde dün açılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı büyük ilgi görüyor.

Biga Fuarı ekonomiye moral oluyor

Çanakkale'nin Biga ilçesinde dün açılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı büyük ilgi görüyor. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, fuarın 15 Temmuz sonrası ekonomi için moral kaynağı olduğunu söyledi.

Bu yıl 11. kez düzenlenen Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı büyük ilgi görüyor. Fuarın her geçen yıl büyüdüğünü söyleyen Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Biz Biga'da sivil toplum örgütleriyle hep birlikte güzel işler yapıyoruz. Biga Fuarı da bunun bir örneği. 15 yıl önce Bigalı yedi-sekiz firmanın iştirakiyle başlayan fuarımız bugün 120 firmayla artık uluslararası bir görünüm kazandı. Her geçen sene ziyaretçi sayımız artıyor. Geçen yıl 50 binin üzerinde insanımız ziyaret etti. Bu yıl bunun daha da artacağını ümit ediyoruz. Çünkü her yıl fuarımız gelişiyor. Hem Biga'nın ürünlerinin tanıtımını, hem firmaların tanıtımını yapıyoruz. İlçenin gelişmesi, kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz. Burada hep birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise, "1994 yılında ilk fuarımızı açtık. Belediyenin yapmış olduğu 20 bin metrekarelik kapalı pazar yerinde bu yıl 11'ncisini açtık. Maksadımız bölgemizde tarım ve hayvancılık başta olmak üzere sanayiin gelişmesi. 15 Temmuzda yaşadığımız FETO olayından sonra morale ihtiyacımız var. Ekonominin canlanması için bu fuarı önemsiyoruz" diye konuştu.

Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda bin 121 peronda 125 firma ve kuruluş yer alıyor.

Biga Fuarı ekonomiye moral oluyor

Biga Fuarı ekonomiye moral oluyor

Biga Fuarı ekonomiye moral oluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber