Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Temmuz 2014 - 09:28 Yorum: 0

Biga Kent Konseyi toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Biga Kent Konseyi Yürütme Kurulunda görev dağılımı yapıldı.Biga Kent Konseyi Başkanı Sedat Şahin, yürütme kurulu üyeleriyle Biga Belediyesindeki kent konseyi ofisinde...

Biga Kent Konseyi toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Biga Kent Konseyi Yürütme Kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Biga Kent Konseyi Başkanı Sedat Şahin, yürütme kurulu üyeleriyle Biga Belediyesindeki kent konseyi ofisinde bir araya geldi.

Yürütme kurulunun görev dağılımı hakkında bilgi veren Şahin, başkan yardımcılığına Yasin Gülşen'in, yazmanlığa Erol Şener ve İrfan Çınar'ın, Kadın Meclisi Başkanlığına Gülgün Çako'nun, Gençlik Meclisi Başkanlığına Alp Tekin Tasar'ın, Genel Sekreterliğe ise Tuncer Koşmaz'ın getirildiğini söyledi.

Şahin, bu yıl 2'ncisi düzenlenecek "Çemberimde Gül Oya Yöresel Yemek Yarışması" hakkında ise şu bilgileri verdi:

"Çınarlık mevkisinde, 27 Eylül Cumartesi günü yapılacak yarışmaya halkımız 5 Eylül'e kadar başvurabilir. Mutfaktaki becerinize, elinizin lezzetine güvenip, bir de pişirdiğimi sunarım diyorsanız hiç durmayın, yemek yarışmasına katılın. Birinciye büyük altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın ve sürpriz hediyeler verilecek." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber