Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Eylül 2014 - 10:23 Yorum: 0

Biga Sivil Toplum Platformu'nun 131. olağan toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Biga Sivil Toplum Platformu'nun 131. olağan toplantısı yapıldı.Biga Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Alper Fırat Polat, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası...

Biga Sivil Toplum Platformu'nun 131. olağan toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Biga Sivil Toplum Platformu'nun 131. olağan toplantısı yapıldı.

Biga Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Alper Fırat Polat, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mutur başkanlığında, Biga Ticaret Borsası Mümin Çalışkan Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, hastanesi hakkında bilgi verdi.

Hastanenin acil servis, yemekhane ve yoğun bakım ünitesinin ihalesinin tamamlandığını dile getiren Polat, hastane inşaatının Biga'nın önceliğinde bulunan bir projesi olduğunu söyledi.

Polat, yeni hastane binasına gelecek yıl ocak ayında geçmeyi planladıklarını kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan ise bazı okulların çevre duvarı olmadığını belirterek, vatandaşların bu yüzden okullara çok rahat şekilde girip çıktığına dikkati çekti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 20 yurdun bulunduğunu anlatan Aslan, üniversite, ilköğretim ve ortaöğretim yurtları dışında hiçbir kaydı olmayan apartların sorun teşkil ettiğini ve öğrencilerin burada kontrolsüz şekilde barınması söz konusu olduğundan uzun vadede sıkıntı yaşanabiliceceğini savundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber