Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Eylül 2016 - 11:58 Yorum: 0

Biga’da anız yangını

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Akpınar köyünde anız yangını çıktı.

Biga’da anız yangını

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Akpınar köyünde anız yangını çıktı. Yangında 500 dönüm alan ile yarım hektar ağaçlandırma sahası zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Biga'ya bağlı Akpınar köyünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürüde büyüyen alevlere Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 3 helikopter ile havadan, çok sayıda arozöz ve orman işçisi de karadan müdahale etti. Yangının kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Söndürme çalışmalarına Çan, Lapseki ve Yenice ilçelerinden gelen takviye ekiplerin yanı sıra Biga Belediyesi'ne ait arozözlerin de destek verdiği, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Yangında 500 dönüm alan ve yarım hektar ağaçlandırma sahası zarar gördü.

Biga’da anız yangını

Biga’da anız yangını

Biga’da anız yangını

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber