Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 19 Nisan 2014 - 10:13 Yorum: 0

Biga'da astsubayı öldüren zanlı, bir askeri daha şehit etti

Sarnıç köyünde aile içi şiddet olayına müdahale sırasında astsubayı şehit eden kişinin yakalanması için başlatılan operasyonda, zanlının açtığı ateş sonucu bir astsubay daha şehit oldu

Biga'da astsubayı öldüren zanlı, bir askeri daha şehit etti

 ÇANAKKALE (AA) - Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde aile içi şiddet olayına müdahale sırasında astsubayı şehit eden zanlının yakalanması için başlatılan operasyonda, aynı kişi tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir astsubay daha şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Sarnıç köyünde dün gece meydana gelen olayda Jandarma Başçavuş İlhan Yıldız'ı şehit eden ve akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Yakup A'nın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bunun üzerine Jandarma Başçavuş Ömer Yanar, beraberindeki timle Sarnıç köyü kırsalında operasyona çıktı.

Köy yakınlarındaki kırsalda zanlının izini bulan Yanar, bu kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu şehit oldu. Yanar'ın cenazesi, Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Olayın ardından tekrar kaçan Yakup A'nın yakalanması için bölgeye jandarma özel harekat timi gönderildi.

Jandarmaya, Sarnıç köyünde yaşayan Yakup A'nın, eşi Hatice A'ya şiddet uyguladığı ihbarı yapılmış, bunun üzerine köye giden ekipten Jandarma Başçavuş İlhan Yıldız, aileyle görüşerek kavga eden tarafları sakinleştirmeye çalışmıştı. Evde bulunan ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Yakup A. pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başlamış, tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği astsubay Yıldız, olay yerinde şehit olmuştu. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatılmıştı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber