Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2017 - 16:38 Yorum: 0

Biga’da av köpekleri aşılandı

Çanakkale'nin Biga İlçesi Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü tarafından kulübe üye avcıların av köpekleri ile Ada Mahallesi sakinlerine...

Biga’da av köpekleri aşılandı

Çanakkale'nin Biga İlçesi Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü tarafından kulübe üye avcıların av köpekleri ile Ada Mahallesi sakinlerine ait evcil köpeklere ücretsiz kuduz aşısı yapıldı.

Biga İlçesi Yeşilada Mahallesinde faaliyet gösteren Yeşilada Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü tarafından her yıl gerçekleştirilen kuduz aşısı kampanyası bu yılda devam etti. Dernek lokali önünde Biga İlçe Tarım Müdürlüğünden Veteriner Hekimler Mustafa Temiz, İsmet Gülcü ve Tarık Aksu tarafından yapılan aşılama çalışmasında çok sayıda av köpeği ve evcil köpekler aşılandı.

Aşılama işlemi sonrasında Kulüp Başkanı Recep Hızlı, "Geleneksel hale getirdiğimiz bu çalışma ile üyelerimizin ve mahalle sakinlerinin köpekleri kuduz aşısı ile korunacak. Bu aşılama çalışması derneğimiz öncülüğünde gerçekleştirildi. Mart ayında başlayıp Mayıs ayı sonuna kadar yapılacak. İsteyen kişiler köpeklerini ilçe tarıma getirip köpeklerine aşılarını yaptırabilir" dedi.

Biga’da av köpekleri aşılandı

Biga’da av köpekleri aşılandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber