Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 18:08 Yorum: 0

Biga’da Pazarcı Esnafı Mevlit Okuttu

Biga'da, Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Biga Pazarcılar Festivalciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ortaklığında...

Biga’da Pazarcı Esnafı Mevlit Okuttu

Biga'da, Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Biga Pazarcılar Festivalciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ortaklığında vefat eden pazarcıların ruhuna mevlit okutuldu.

Kapalı pazar yerinde okutulan mevlide, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sokullu, AK Parti ilçe yönetimi, pazarcı esnafı ve vatandaşlar katıldı. Sultanahmet Camii Baş Müezzini Mehmet Emin Güler tarafından okunan mevlitte konuşan Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Kahraman,bu yıl dördüncüsü düzenlenen mevlide katılanlara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber