Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 18 Ocak 2018 - 14:53 Yorum: 0

Bigadiçli muhtarlar TBMM’de

Bigadiç ilçesinde görev yapan 75 muhtar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti gurup toplantısına...

Bigadiçli muhtarlar TBMM’de

Bigadiç ilçesinde görev yapan 75 muhtar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti gurup toplantısına katıldı.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, mahalle muhtarları ile birlikte Ankara'da meclis ziyareti yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Toplantısının bitiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Avcu ve 75 mahalle muhtarı hatıra fotoğrafı çektirdiler. Muhtarlar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile tanışma fırsatı buldular.

Ziyaretler kapsamında AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı ve Kasım Bostan, Belediye Başkan İsmail Avcu ile bir araya gelerek ilçemizde yapılacak yatırımlar hakkında görüşmeler gerçekleştirdiler.

Mahalle muhtarları Ankara ziyaretlerinin devamında Beştepe Millet Camii Kongre ve Kültür Merkezini ziyaret etti.

Bigadiçli muhtarlar TBMM’de

Bigadiçli muhtarlar TBMM’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber