Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Ekim 2016 - 22:08 Yorum: 0

BİK Manisa Müdürü tutuklandı

MANİSA (İHA) – Manisa'daki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Manisa Basın...

BİK Manisa Müdürü tutuklandı

MANİSA (İHA) – Manisa'daki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Manisa Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Kenan Tokgöz'ün bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Manisa'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 29 Eylül'de gözaltına alınan aralarında Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz'ün de olduğu doktor, öğretmen ve mühendislerden oluşan 11 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. BİK Manisa Müdürü Kenan Tokgöz ile birlikte hakim karşısına çıkarılan M.H.Ö., A.A., M.S.E., Y.D., M.M.O., C.D., K.D., M.K., A.G. ve M.Ö. isimli 11 şüpheliden, Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz ile birlikte M.S.E., A.A., M.M.O, Y.D., M.H. tutuklanırken, 5 kişinin mahkemesinin sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber