Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

Bilal Erdoğan ve Hamza Yerlikaya’nın güreşi eşitlikle sonuçlandı

Dünya Etnospor Konfederasyonu'nun bu yıl ilk defa düzenlediği Etnospor Kültür Fevtivali'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Konfederasyon...

Bilal Erdoğan ve Hamza Yerlikaya’nın güreşi eşitlikle sonuçlandı

Dünya Etnospor Konfederasyonu'nun bu yıl ilk defa düzenlediği Etnospor Kültür Fevtivali'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan ile milli güreşçi Hamza Yerlikaya mas güreşi yaptı.

Dünya Etnospor Konfederasyonu'nun bu yıl ilk defa düzenlediği Etnospor Kültür Fevtivali'nde, Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan milli güreşçi Hamza Yerlikaya ile mas güreşi yaptı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı güreş renkli görüntülere sahne oldu. Beraberlikle sonuçlanan güreşin ardından alanı gezen Bilal Erdoğan, yağlı güreş müsabakalarını seyretti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber