Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 24 Ekim 2021 - 11:13 Yorum: 0

Bıldırcın erken uçunca görevli baka kaldı

Van'da değişik tarihlerde vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan ve tedavileri tamamlanan kuşlar tekrar doğal ortamlarına kavuştular.

Bıldırcın erken uçunca görevli baka kaldı

Van'da değişik tarihlerde vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan ve tedavileri tamamlanan kuşlar tekrar doğal ortamlarına kavuştular. Bıldırcınlardan biri görevlinin elinden erken uçması, görevlinin kısa süreli şaşkınlığı gözlerden kaçmadı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Van Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde vatandaşlar tarafından değişik tarihlerde yaralı ve bitkin olarak bulunan 2 Bıldırcın, Karaçaylak, Arı Şahini, Delice Doğan ve Kızıl Şahin, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi altına alındı. Tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin ardından kuşlar, tekrar doğal ortamlarına kavuştular. Kuşlar doğaya salıverildiği sıra Bıldırcınlardan biri görevlinin elinden erken uçması, görevlinin kısa süreli şaşkınlığı gözlerden kaçmadı.

Bıldırcın erken uçunca görevli baka kaldı

Bıldırcın erken uçunca görevli baka kaldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber