Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Mart 2015 - 20:23 Yorum: 0

Bilecik Başkanı Yağcı'dan okul ziyareti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bazı okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

Bilecik Başkanı Yağcı'dan okul ziyareti

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bazı okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yağcı, Atatürk İlkokulunda Okul Müdürü Hüseyin İşgören ve öğretmenlerle bir araya geldiği öğretmenler odasında, öğretmenlerin, eğitim ve toplumsal yaşantıdaki önemine değinerek, "Öğretmenlerimizin birer eseriyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirme görevini yerine getiriyorlar" dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerin amacının, şehir ve belediye hakkındaki görüş ve eleştirileri dinlemek olduğunu ifade eden Yağcı, "Belediye olarak çok şükür dünden çok daha iyiyiz. Ancak yarın çok daha iyi olmak için çalışmaya ihtiyacımız var. Bilecik, hepimizin de gördüğü üzere son 10 yılda büyük değişim ve dönüşüm yaşadı. Daha önce hayal dahi edilemeyen birçok proje ve eseri ilimize, hep birlikte kazandırdık. Bu heyecan ve azimle bu şekilde çalışmaya da devam ediyoruz. Bizler, vatandaşımıza neyi yapabileceksek onu söz verdik ve çok şükür gerçekleştirdik" ifadesinde bulundu.

Daha sonra Edebali Ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmenlerle bir süre sohbet eden Yağcı, öğretmen ve öğrencilerin görüş ve eleştirilerini dinleyerek, sorularını cevaplandırdı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber