Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 21:18 Yorum: 0

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı belediye çalışanları ile bayramlaştı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye çalışanları ile gerçekleştirilen bayramlaşma programında, "Birileri bizlere bu bayramı kutlatmak istemedi....

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı belediye çalışanları ile bayramlaştı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye çalışanları ile gerçekleştirilen bayramlaşma programında, "Birileri bizlere bu bayramı kutlatmak istemedi. Ancak Allah'a çok şükürler olsun ki Cenabı Hakk'ın inayeti, Cumhurbaşkanımızın cesareti ve milletimizin de bu anlamdaki feraseti ile bu engelleri aştık ve bu bayrama ulaştık. Cenabı Allah bizleri daha nice bayramlara ulaştırsın" dedi.

Belediye Sarayı bahçesinde bugün gerçekleştirilen bayramlaşmada Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye çalışanlarının bayramını tebrik etti. Bayramlaşma programında konuşan Başkan Yağcı, belediyecilik faaliyetinin önemine değindi. "Hiç kimse bu milletin medeniyet yürüyüşünü durduramayacaktır" diyen Yağcı, şunları söyledi:

'Ben öncelikle hepinizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Cenabı Hak, çocuklarımızla ailemizle sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara ermeye bizlere nasip etsin. Bayramlar birlik ve beraberlik günleri. Tek arzumuz bayramları sevinç ve mutluluk içinde kutlamak. Ancak malumunuz olduğu üzere devletimiz ve milletimiz tarih sürecinde yaşamış olduğumuz en kritik zaman dilimi içerisinden geçiyoruz ve gerçekten bizler, ne zaman biz olduğumuzu hatırladığımız zamanda bizleri engelleme ve tökezletme girişiminde bulunuyor ve bu uğurda büyük çaba gösteriyorlar. Bunlar haince, kalleşçe ve pusu kurularak yapılan fiiller. Bu milletin medeniyet yolculuğunu durdurma gayretinde olanlar bu zamana kadar bu yürüyüşü durduramadıkları gibi bundan sonra da durduramayacaklar. Allah'ın izniyle insanlarımızın birlik ve beraberlik anlayışı içinde olmaları ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu sıkıntıları da aştık. Lider ülke olma yolunda yürüyoruz. Riskler, kavga ve sıkıntılar ne kadar büyükse bunun karşılığında elde edilecek fayda da o derece büyüktür. Dün gelişme noktasında çabalarken, bugün lider ülke konumunda olarak, bizler de hamlelerde bulunuyoruz. Onun için milletimizin ve devletimizin bu noktada hedefleri varken, bizler de yerel yönetimin her bir ferdi olarak bu anlayışta ve hedef noktasında kendimizi revize etmemiz lazım. Dünden çok daha iyiyiz, çok daha kuvvetli ve güvendeyiz. Ancak bugün ve yarınki görev ve sorumluluklarımız da o derece büyük. Bizler bu anlamda belediyenin birer çalışanı olarak ve bir fert olarak üzerimize düşeni yaptığımızda o zaman hem görevimizi yapmış oluyoruz hem de başkalarını sorgulama hakkımız oluyor."

"Bu dönem milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkma dönemidir'

Konuşmasına "Bu dönem milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkma dönemidir" ifadeleriyle devam eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

'Allah'a çok şükürler olsun ki sizlerle birlikte çok güzel işler başardık. 13 yılda birçok kişinin hayal dahi edemeyeceği işler gerçekleştirdik yine de yapmaya devam ediyoruz. Ama ben istiyorum ki aramızdaki kardeşlik ve sevgi bağları daha güçlü olsun. Sevgiden ve kardeşlikten daha özel ve güzel bir şey yok. İnsanlıktan daha üstün bir vasıf yok ve bu anlamda birbirimize daha çok bağlanalım. Hatasız insan olmaz. Onun için birbirimizin gerek iş yerinde gerek ailemiz içinde birbirimize karşı hoşgörülü olalım. Emin olun böyle yaptığınız sürece hem kendiniz için hem de şehrimiz ve ülkemiz için güzel bir adım atmış olursunuz. Şu dönem milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkma dönemi. Belki de bu husus, bizim yaptığım birçok belediyecilik çalışmasından daha önemlidir. Gerçekten bu dönem milli olanlar ve milli olmayanlar dönemi. Birileri bizlere bu bayramı kutlatmak istemediler. Ancak Allah'a çok şükürler olsun ki Cenabı Hakkın inayeti, Cumhurbaşkanımızın cesareti ve milletimizin de bu anlamdaki feraseti ile bu engelleri aştık. Şu ana kadar atalarımızın yaptıkları ile övünüyorduk. Ama şimdi atalarıyla övünen bu millet olarak onlara layık olduğumuzu 15 Temmuz'da gösterdik. Şunu da gördük. Biz bu toprakların her bir metrekaresini atalarımızın canlarıyla olduğu gibi emsallerimizin de kahramancasına savunması ve canlarını feda etmesiyle korunduğunu gördük. Bu gurur hepimizin gururu. Ancak bundan sonraki sorumluluğumuz daha arttı. Bu kadar şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için gazilerimizin rahatça uyumaları için bizlere teslim edilen bu vatanı her yönüyle en güzel şekilde koruyup iyi yerlere getirmemiz gerekiyor. Ben bu anlamda her bir kardeşimiz ve arkadaşımızın geçmiş Kurban Bayramını tekrar tebrik ediyorum. Cenabı Allah bizleri daha nice güzel bayramlarda buluştursun.'

Bilecik için daha nice güzel proje ve çalışmalar olduğu müjdesini de veren Başkan Yağcı, daha sonra belediye personeli ile bayramlaştı.

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı belediye çalışanları ile bayramlaştı

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı belediye çalışanları ile bayramlaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber