Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, muhtarlarla buluştu

Belediye Başkanı Yağcı: "2019'a geldiğimizde vatandaşımıza vaat ettiğimiz hizmetleri, büyük bir engel olmadıkça, yerine getireceğiz"

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, muhtarlarla buluştu

BİLECİK (AA) - Belediye Başkanı Selim Yağcı, "2019'a geldiğimizde vatandaşımıza vaat ettiğimiz hizmetleri, büyük bir engel olmadıkça, yerine getireceğiz" dedi.

Yağcı, Kent Ormanı'nda mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda, 11 yılda gerçekleştirilen güzel hizmetlerin hep birlikte çalışılarak yapıldığına vurgu yaparak, Bilecik'in 3. dönemde de hizmet etme imkanı verdiğini ve bu sorumlulukla çalıştıklarını söyledi.

Her zaman insanların kaliteli ve sağlıklı yaşam koşullarında hayatlarını sürdürmelerini arzu ettiklerini ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bilecik Belediyeler Birliği tarafından şehrimize kazandırılacak olan katı atık entegre dönüşüm tesisi faaliyete geçmesiyle birlikte 800 kişi istihdam edilecek. Karasu mevkinde gerçekleştirilecek çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede 10 yıl içinde balık tutulmaya müsait alanlar oluşturmak hedefimiz. Bilecik ile ana yol arasında güzel bağlantı yolları yapılması noktasında ciddi talepler var. Bu noktada Başbakanımıza da gerekli taleplerde bulunduk. Karayolları ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda otogar ile hızlı tren arasında bağlantı oluşturulması projesi yatırım planına alındı. Buradaki nihai çalışmamız, TOKİ ile otogar üzerinden yapılacak direkt bağlantı ve daha sonra yapımı tamamlanacak olan Bursa yolu ile bağlantısını gerçekleştirmek olacak. Osmangazi Mahallesine özel hastanenin yapılması konusunda girişimlerimiz ve çalışmalarımız var. Hürriyet ve Beşiktaş Mahallelerine sağlık ocağı kazandıracağız. Bu hizmetleri ve başarıyı kendi başımıza değil,  hep birlikte el ele vererek gerçekleştirdik. Geçmişte elbette güzel çalışmalar yaptık ve yapılanlara yenilerini eklemek gerektiği bilincindeyiz. Bu konuda en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Sizlerin bizlere yol göstermesi, bilgi vermesi bu anlamda çok önemlidir. 2019'a geldiğimizde vatandaşımıza vaat ettiğimiz hizmetleri, büyük bir engel olmadıkça, yerine getireceğiz."

Yağcı, devam eden ve hazırlanan projeler hakkında da bilgi verdi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber