Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 17:13 Yorum: 0

Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi başvuruları başladı

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi'nin başvuruları başladı.

Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi başvuruları başladı

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi'nin başvuruları başladı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından aday öğrenciler için Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde kurulan Çocuk Hakları Masasına başvuran öğrenciler, Çocuk Akademisi başvuru işlemlerini yapabiliyorlar. Bir ay sürecek Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi başvuruları ile seçilen öğrencilere eğitim sonunda sertifika verileceği, Fahri Ekolog, Fahri İtfaiyeci ve Fahri Zabıta olabilecekleri bildirildi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından çocuklar için güzel bir çalışmanın daha gerçekleştirildiğini belirterek, "Kasım ayının 3'üncü haftası Dünya Çocuk Hakları Günü. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak çok önem verdiğimiz çocuklarımız için güzel çalışmalar gerçekleştirdik ve yapmaya da devam ediyoruz. Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bizi ziyaret ede öğrencilerimize de bu müjdeyi vermiştik. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışma ile çocuklarımız Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisinde güzel eğitimler aldıktan sonra Fahri itfaiyeci, zabıta ve ekolog olmaya hak kazanacaklar ve bu meslekleri gerçek hayatta uygulamalı olarak yapma imkanı bulacaklar. Böylece toplumumuzda bu noktada güzel bir bilinçlenme faaliyeti olmuş olacak" ifadelerini kullandı.

"12-18 yaş arasındaki bütün çocuklarımız başvurabilecektir"

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan ise, proje hakkında bilgi vererek, şunları kaydetti:

"Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi başvuruları, 20 Aralık'a kadar devam edecek. Öğrencilerimiz, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde kurduğumuz Çocuk Hakları Masasına gelerek, başvurularını yapabileceklerdir. Başvuruda velilerimizin onayına ilişkin bir belge istiyoruz. 12-18 yaş arasındaki bütün çocuklarımız başvurabilecektir. Her bir öğrencimiz, aldığı eğitimin ardından Fahri İtfaiyeci, Fahri Zabıta ve Fahri Ekolog olacak ve alanları hakkında Bilecik Belediyesi Zabıtası ve İtfaiye çalışanları ile birlikte faaliyet gösterebileceklerdir."

Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi başvuruları başladı

Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi başvuruları başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber