Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Bilecik Belediyesinden "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliği

Bilecik Belediyesi tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen etkinlikte, sanatçı Hamiyet, konser verdi

Bilecik Belediyesinden '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' etkinliği

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen etkinlikte, sanatçı Hamiyet, konser verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde Vali Ahmet Hamdi Nayir'in eşi Münevver Nayir ve Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı ile bayanların katıldığı etkinlikte, kadının toplum yaşantısındaki önemine değindi.

Kadının, Türk kültüründe ve hayatında vazgeçilmez bir varlık olduğunu ifade ederek, "Kadınlarımızın gününü, bir gün değil, ömür boyu her anımızda her saniyemizde nasıl sizlerle birlikte yaşıyorsak, günlerimizi de hep birlikte ve eşit şekilde kutlamalıyız. Son günlerde özellikle kadına olan, Özgecanlara olan şiddeti lanetliyorum, kınıyorum. Kadın bizim eşimiz, anamız, kardeşimiz ve kızımız. Kadın olmadan bu dünyanın olması mümkün değildir" dedi.

Yağcı, sanatçı Hamiyet'e çiçek ile kahve takımı hediye etti. Program, Hamiyet'in konseriyle son erdi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber