Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Aralık 2014 - 08:38 Yorum: 0

Bilecik Belediyesi'nden ağaçlandırma çalışmaları

Bilecik Belediyesi tarafından kentin park, bahçe ve dinlenme alanları başta olmak üzere birçok alanında ağaçlandırma çalışması yapılacak

Bilecik Belediyesi'nden ağaçlandırma çalışmaları

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi tarafından şehrin park, bahçe ve dinlenme alanları başta olmak üzere birçok alanında ağaçlandırma çalışması yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, "Yeşil içinde Bilecik" projesiyle gerçekleştirilen çalışmalarda yaklaşık 2 bin fidan ağacının toprakla buluşturulacağı kaydedildi.

Yüzde 53 ormanla kaplı Bilecik'te yapılan çalışmalarla çevreci belediyecilik örneği sergilendiği belirtilen açıklamada, gerçekleştirilen fidan dikimiyle kentin bahara en iyi şekilde hazırlandığı ifade edildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber