Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 16:23 Yorum: 0

Bilecik Belediyesi'nden müzik kursu

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi tarafından uygulamalı müzik kursunun başladığı bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamada, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kurslarda...

Bilecik Belediyesi'nden müzik kursu

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi tarafından uygulamalı müzik kursunun başladığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kurslarda uzman eğitmenler eşliğinde eğitimlerin devam ettiği belirtilerek, kurslarda bağlama, ud, yan flüt, gitar, ney, keman, ritm, halk müziği ve sanat müziği alanlarının yer aldığı kaydedildi.

Üçer aylık zaman diliminde gerçekleştirilen kursların ilk döneminin ocak ayında sona ereceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İkinci dönem kursları martta başlayıp, haziranda son bulacak. Bu dönem açılan 1. dönem eğitimlere 300 kursiyer başvura bulundu. Kurslara başvuran kursiyerlerin sayısı her dönem ve her yıl artmaktadır. Verilen eğitimlerde güzel sonuçlar ortaya çıkmaktadır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber