Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 10:13 Yorum: 0

Bilecik Belediyesi'nden tatbikat

Bilecik Belediye tarafından deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi'nden tatbikat

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye tarafından deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Encümen Salonu'nda, tatbikat öncesi birim amirlerine ve çalışanlara iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi verilerek, hazırlanan senaryoyla deprem sonrası belediye binasında kalan personelin kurtarılması uygulamalı olarak anlatıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında gerçekleştirilen tatbikat hakkında yaptığı açıklamada, belirli aralıklarla kamu kurumlarında ve belirli sayıda işçi çalıştırılan yerlerde çeşitli tatbikatların yapılması gerektiğini belirterek, amaçlarının deprem ve doğal afetlerde bilinç oluşturmak istediklerini söyledi.

Depremin ve doğal afetlerin ne zaman meydana geleceğinin belli olmadığını anımsatan Tetik, "Bizler hem mevzuat gereği hem de bu tür doğal afetlerle mücadele anlamında bu tür çalışmaları yapmakla yükümlüyüz. Biz bu deprem tatbikatını haberli yaptık ancak diğer zamanlarda personelin haberi olmadan da yapabiliriz" dedi.

Tetik, belirli zamanlarda yangın ve diğer doğal afetlere karşı çeşitli tatbikatların yapılacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber