Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

"Bilecik ortak akıl" toplantısı

BİLECİK (AA) - Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğinde "Bilecik ortak akıl" toplantısı düzenleneceği bildirildi.Belediye Başkanı...

'Bilecik ortak akıl' toplantısı

BİLECİK (AA) - Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğinde "Bilecik ortak akıl" toplantısı düzenleneceği bildirildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, kentin sosyoekonomik gelişme eğilimlerinin, potansiyelinin, öncelikli müdahale alanlarının ortaya konulması, sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak amacıyla tematik ve sektörel alanlara yönelik hedef ve stratejilerin belirlenmesi, ihtiyaç duyulan alanlarda proje fikirlerinin somutlaştırılması amacıyla 19-20 mart tarihleri arasında Bursa'da "Bilecik ortak akıl" toplantısı düzenleneceğini bildirdi.

Toplantının Bilecik için son derece önemli olduğunun altını çizen Yağcı, "Kentin dinamikleri ile işbirliği içinde, iki günlük bir arama toplantısı gerçekleştirilecek. Bu toplantı Bilecik ve bölgenin sürdürülebilir kalkınma vizyonuna katkı sağlayacak ölçüde bir program. Artık Bilecik, zaruretlerini yerine getirmiş, bu noktada yeni ayrımları yeni yönleri belirleme noktasında olan bir şehir. Dolayısıyla bu toplantıda şehrimiz için yeni ve büyük hedefler belirleyeceğiz" dedi.

Yağcı, gerçekleştirilecek toplantıda, Bilecik'in tarihi ve kültürel değerleri olmak üzere, ekonomisi, doğal güzellikleri, turizm kaynakları, yer altı ve üstü özellikleri gibi birçok konunun değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber