Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Temmuz 2014 - 09:03 Yorum: 0

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden iftar

BİLECİK (AA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde tarafından protokol üyelerine, idari ve akademik personele iftar verildi.Rektörlük tarafından üniversite yerleşkesindeki iftara, Bilecik Valisi...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden iftar

BİLECİK (AA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde tarafından protokol üyelerine, idari ve akademik personele iftar verildi.

Rektörlük tarafından üniversite yerleşkesindeki iftara, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, rektör yardımcıları, üniversite Genel Sekreteri Rüştü Mumcu ve Genel Sekreter Yardımcısı Murat Işık ile idari ve akademik personel ve aileleri katıldı.

Özcan, duanın ardından yaptığı konuşmada, iftarda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ailelerinizle birlik, beraberlik, sağlık ve huzur  içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum. Aynı zamanda bayramı yaşarken coğrafyamızın her köşesinde sıkıntı ve ızdırap içerisinde olan kardeşlerimizi de hatırlamak bir sorumluluk ve mesuliyet. Onlar içinde dua vaktidir. Ama hayatın gerçeği içerisinde bir yılda dört mevsimin olduğu mevsimi beraber yaşayacağız, idrak edeceğiz" dedi.

Rektör Özcan, emekliye ayrılan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Fahri Altay Altay'a, hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber