Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 17:18 Yorum: 0

Bilecik TDP'den halı saha turnuvası

BİLECİK (AA) - Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü...

Bilecik TDP'den halı saha turnuvası

BİLECİK (AA) - Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ortaokullar arası futbol turnuvası düzenlenecek.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü'nce yürütülen "Bilinçli Çocuk Güvenli Gençlik" projesi kapsamında Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda, 700. Yıl, Pelitözü, Mehmet Akif Ersoy, Ertuğrul Gazi, Malhatun, TOKİ, Osman Gazi, Bayırköy, Vezirhan ve Edebali Ortaokullarının katılacağı halı saha futbol turnuvasının kura çekimi yapıldı.

Düzenlenecek turnuva ile farklı sosyal, kültürel çevreden katılımcıların spor aracılığıyla tanışıp, kaynaştırılması, kişisel özgüvenlerinin geliştirilmesi ve toplumla yaşama bilincinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Turnuvaya katılacak takımlara, proje kapsamında ayakkabı ve forma ile futbol topu hediye edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber