Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 12:03 Yorum: 0

Bilecik Valisi Elban, kaymakamlar ile bir araya geldi

Vali Elban, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen'in de katıldığı toplantıda, kaymakamlardan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilecik Valisi Elban, kaymakamlar ile bir araya geldi

Bilecik Valisi Süleyman Elban, ilçe kaymakamları ile bir araya geldi.

Vali Elban, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen'in de katıldığı toplantıda, kaymakamlardan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlardan ilçelerine yapılan yatırımların, gerçekleştirilen projelerin ve hizmetlerin takipçisi olmalarını isteyen Vali Elban, mülki idare amiri olarak görevlerinin vatandaşın istek ve şikayetlerini değerlendirmelerini, yapılacak hizmetlerinde başarılı sonuçlar alınması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini dile getirdi. Vali Elban, ayrıca her ay muhtarla bir araya geleceklerini dile getirerek, "İlin ekonomik durumu ve potansiyelini, ilde devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarını ve istihdam konularını değerlendirmek amacıyla da, şehrin ekonomik aktörleri, esnaflarımız, iş adamlarımız ve meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile bir araya geleceğiz. İlçe, bölge, mahalle ve köylerde vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini değerlendirmek amacıyla buluşma imkanı bulacağız. Şehit aileleri düzenli olarak ziyaret edilecek ve eğitim alanında toplantılar düzenlenecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber