Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Nisan 2014 - 14:23 Yorum: 0

Bilecik Valisi Nayir'dan kamu kurumlarına ziyaret

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, kamu kurum ziyaretlerini sürdürüyor.Nayir, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ile kamu kurumları hakkında bilgi almak amacıyla iadeyi ziyaretleri...

Bilecik Valisi Nayir'dan kamu kurumlarına ziyaret

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, kamu kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Nayir, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ile kamu kurumları hakkında bilgi almak amacıyla iadeyi ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğünü ziyaret etti. İl Müftüsü Necati Akkuş, müftü yardımcıları ve şube müdürleriyle bir süre görüşen Nayir, hac ve umre faaliyetleri ile Kuran kursları hakkında bilgi aldı.

Vakıfbank Bilecik Şubesini ziyaret eden ve şube müdürü Yıldıray Çınar ile görüşen Nayir, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Akat'ı ziyaretinde, müdürlüğün çalışmaları, beton basınç dayanım, demir çekme deneyi ve karot basınç dayanım aletleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Türk Telekom İl Müdürlüğüne giden Nayir, müdür vekili Fatih Gök ve birim sorumlularıyla bir süre görüştü. Daha sonra Nayir, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz ile Ziraat Bankası Bilecik Şubesini ziyaret ederek, şube müdürü Hilmi Atıcı'dan bilgi aldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber