Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 14:48 Yorum: 0

Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın “19 Ekim Muhtarlar Günü” mesajı

Bilecik Valisi Süleyman Elban'ın "19 Ekim Muhtarlar Günü" mesajında "D?m?kr?si zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin...

Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın “19 Ekim Muhtarlar Günü” mesajı

Bilecik Valisi Süleyman Elban'ın "19 Ekim Muhtarlar Günü" mesajında "D?m?kr?si zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir" dedi.

Vali Elban, açıklamanın devamında, "Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Muhtarlarımızın yürüttükleri fedakarca hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da son dönemde yapılan iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin muhtarlara verdiği önemin bir göstergesidir. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın "19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber