Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 03 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

Bilecik Yüzme Havuzu hizmete açıldı

2013 yılında yapımına başlanan ve 3 milyon 964 bin lira maliyetli 500 kapasiteli kapalı yüzme havuzu faaliyetlerine başladı

Bilecik Yüzme Havuzu hizmete açıldı

BİLECİK (AA) - 2013 yılında yapımına başlanan ve 3 milyon 964 bin lira maliyetli 500 kapasiteli kapalı yüzme havuzu faaliyetlerine başladı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleri ile daire müdürleri, yüzme havuzu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Kocatepe, ulusal standartları uygun havuzun yüzme yanında step, aerobik salonu ve masa tenisi gibi çok amaçlı olarak kullanılacağını bildirdi.

Salonun çok amaçlı olarak kullanılabileceğini bildiren Vali Nayir, "Salonun eksiklikleri tamamlandı ve halkımızın hizmetine sunuldu. Havuz daha çok eğitim amaçlı kullanılacak. Bunun yanında halkımız da, kurumun belirlediği günlerde havuzdan faydalanabilecek. Bilecik sporuna önemli katkılar sağlayacaktır" dedi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber