Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 20:03 Yorum: 0

Bilecik’in sorunlarının görüşüldüğü toplantıda İl Genel Meclis Başkanı telefonunla meşgul oldu

2016 yılının son Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

Bilecik’in sorunlarının görüşüldüğü toplantıda İl Genel Meclis Başkanı telefonunla meşgul oldu

2016 yılının son Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında yapıldı. Toplantıda İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler'in sürekli telefonla oynaması ise gözlerden kaçmadı.

Bilecik İl Özel İdaresi Meclis toplantı salonunda Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında gerçekleşen toplantıya, ilçe kaymakamları, bölge ve il müdürleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Bilecik'te yapılan, yapılacak projeler ve sorunlarının görüşüldüğü toplantıda bölge müdürlerinin konuşmaları sırasında Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler'in 15 dakika boyunca telefonla oynaması gözlerden kaçmadı. Oğuz Sertler'le birlikte yanında oturanların da telefonları ile oynaması objektiflere takıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber