Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2016 - 18:53 Yorum: 0

Bilecikli taekwondocudan büyük başarı

İşitme Engelliler 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'na katılan Elif Önder 57 kilogramda dünya üçüncüsü...

Bilecikli taekwondocudan büyük başarı

Bilecikli işitme engelli sporcu Elif Öner dünya üçüncüsü oldu.

İşitme Engelliler 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'na katılan Elif Önder 57 kilogramda dünya üçüncüsü olarak Bilecik'e bronz madalya getirdi. Gerçekleştirilen şampiyonanın açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaparken şampiyonaya 10 ülke katıldı. Uzun uğraşlarla şampiyonaya hazırlanan işitme engelli taekwondocu Elif Öner 57 kilogramda Dünya 3'üncüsü olmuştur.

Başarısının ardından Elif Öner'i makamında kabul eden spor Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız Elif Öner ile gurur duyduğunu belirtti. Sözlerine devam eden Yıldız, "Başarılarını her seferinde bir üst seviyeye çıkartarak göğsümüzü kabartan sporcumuz Elif Öner'i tebrik ediyorum. Başarılı sporcumuz Elif Öner tüm engelli çocuklarımıza azmiyle aldığı başarısıyla her seferinde örnek olmuştur. Engelli çocuklarımıza imkan verildiği takdirde neler yapabileceklerini bir kez daha görmüş olduk. Eğitim ve disiplin sporu olan taekwondo sosyalleşme ve öz güven anlamında sporcularımıza bir çok kazanç sağlamaktadır. Başarılı sporcumuz Elif Öner'i İlimizi ve Türkiyemizi böyle güzel temsil ettiği için şanlı Türk bayrağımızı her platformda göklerde dalgalandırdığı için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İl Müdürü Yıldız, başarılı sporcuyu altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Bilecikli taekwondocudan büyük başarı

Bilecikli taekwondocudan büyük başarı

Bilecikli taekwondocudan büyük başarı

Bilecikli taekwondocudan büyük başarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber