Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 18 Nisan 2022 - 13:33 Yorum: 0

Bilecik’te 40 kişi Yeniden Refah Partisine üye oldu

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, bir takım ziyaretler için Bilecik'e geldi.

Bilecik’te 40 kişi Yeniden Refah Partisine üye oldu

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, bir takım ziyaretler için Bilecik'e geldi. Güner, partiye katılan 40 kişiye rozetlerine taktı.

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanlığı binasında Nisan Ayı İl Olağan Divan Toplantısı'na katılan Genel Başkan Melih Güner, ardından il yönetiminin düzeldiği iftar programında partililer bir araya geldi. İftar sonrası bir konuşma yapan Güner, "Bilecik'te bugün 40 üye aramıza katıldı. Yüzlercesi de mevcut iktidardan çekindikleri için katılamadıklarını ama bizlere destek olacaklarını ifade etti. Bu sayımızın artması ve davamızı daha geniş kitlelerin duymasını hedefliyoruz" ifadelerini kullanarak Yeniden Refah'ın Bilecik'te yükselişte ve bu yükseliş her geçen gün artıyor" dedi.

Hedeflerinin Türkiye genelinde 500 bin üye olduğunu vurgulayan Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, "Allah'ın izniyle davamız ülkemizin her yerinde destek görecek" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın sonunda partiye üye olan 40 kişiye Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, İl Başkanı Cafer Arslanboğa tarafından rozetleri takıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber