Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Bilecik'te "Bereket Ormanı" oluşturuldu

BİLECİK (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde 81 ilde yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında, Bilecik'te oluşturulan "Bereket Ormanı"na...

Bilecik'te 'Bereket Ormanı' oluşturuldu

BİLECİK (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde 81 ilde yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında, Bilecik'te oluşturulan "Bereket Ormanı"na yaklaşık 600 fidan dikildi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir'in eşi Münevver Nayir, Bilecik-Bozüyük karayolu kenarındaki fidan dikim alanında düzenlenen ve 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'un eşi Nesrin Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı, Vali Yardımcıları Hıdır Kahveci ve Halil İbrahim Acır ile çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde eş zamanlı olarak 81 ilde bereket ormanlarına fidan dikiminin yapıldığını söyledi.

Orman İşletme Müdürlüğünün hazırlamış olduğu 15 dönüm alana yaklaşık 600 fidan dikileceğini bildiren Nayir, "Cumhurbaşkanlığımız, Orman ve Su İşleri Bakanlığımız ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığımız iş birliğinde 'Gönül Elçileri Projesi' çerçevesinde hayata geçirilen bereket ormanları ile orman alanlarının genişletilmesi, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakılması, çocuklara ve gençlere ağaç sevgisinin kazandırılması hedeflenmektedir" dedi.

Konuşmanın ardından Nayir ve beraberindekiler, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında oluşturulan "Bereket Ormanı"na fidanları toprakla buluşturdu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber