Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Aralık 2014 - 09:08 Yorum: 0

Bilecik'te "eğitim yönetimi" semineri

Bilecik Valisi Nayir: "Eğitim başarılması gereken en önemli işlerimizden biri"

Bilecik'te 'eğitim yönetimi' semineri

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, "Eğitim başarılması gereken en önemli işlerimizden biri" dedi.

Nayir, Bilim Sanat Merkezi'nde 5 gün devam eden seminerin kapanış programında, yaşanılan coğrafyanın her yönüyle güçlü olması gerektiren bir coğrafya olduğunu söyledi.

Güçlü olabilmenin yolunun eğitilmiş fertlere, insanlara ve gençliğe sahip olduğunu ve dolayısıyla eğitimcilerin omuzlarındaki yükü de ağırlaştırdığını ifade eden Nayir, şöyle konuştu:

"Yürütülen kamu hizmetleri içerisinde eğitim hizmetinin ayrı bir yeri var. Hiçbir hizmeti eğitim hizmetinin üzerinde ve dışında görmemiz mümkün değil. Yönetici olmanın getirdiği farklı sorumluluklar da var. Sadece şahsi başarılarınız değil yönetici olarak kurumsal başarılarınızdan da sorgulanacaksınız veya kurumsal başarılarınızın da sorumluluğunu hissedeceksiniz. Önemli görevler, sorumluluğun yanında mutluluk duygusunu da beraberinde getirir, olaya tek boyutlu bakmamak lazım. Eğitim başarılması gereken en önemli işlerimizden biri. Başarıya da mahkumuz. Eğitimde ki başarısızlığımızı telafi edecek, onun yerine koyacağımız başka bir hususumuz da yok. Mutlaka başarmak zorundayız."

Konuşmanın ardından Nayir, İlçe Milli Eğitim müdürleri ile okul müdürlerinin sorularını yanıtladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber