Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Bilecik'te "fidan dikimi ve bakımı" protokolü

BİLECİK (AA) - Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü arasında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında "Fidan Dikimi ve Bakımı" protokolü imzalandı.İŞKUR...

Bilecik'te 'fidan dikimi ve bakımı' protokolü

BİLECİK (AA) - Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü arasında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında "Fidan Dikimi ve Bakımı" protokolü imzalandı.

İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, yaptığı açıklamada, 19 Mart-18 Mayıs tarihleri arasında il genelinde 500 kişinin TYP'ndan yararlanacağını belirterek, ödenek geldiği takdirde programın 6 aya kadar uzatılacağını kaydetti.

Çalışma yapılacak ağaçlandırma, erozyon kontrolü ve rehabilitasyon tesis miktarının bin 580 hektar olacağını bildiren Tozan, "Çalışma yapılacak ağaçlandırma, erozyon kontrolü ve rehabilitasyon bakım miktarı bin 620 hektar, genç meşcere bakımı yapılacak orman alanı ise 8 bin 334 hektar. Program süresince, katılımcılar 4857 sayılı iş kanunu kapsamında çalıştırılacak. Çalışanlara asgari ücret üzerinden aylık ödemeleri ile SGK prim ödemeleri yapılacaktır. TYP, herhangi bir kamu kurumunda geçici veya daimi surette işçi statüsü kazandırmaz" ifadesinde bulundu.

Tozan, başvuruların 16 marta kadar Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne veya ilçelerdeki İŞKUR hizmet noktaları veya kurumun internet adresinden yapılabileceğini bildirdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber