Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 09:48 Yorum: 0

Bilecik'te "Halk oyunları şöleni" etkinliği

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi, Bilgi Çağı Eğitim Kurumları ve Ritim Dans Sanat Organizasyonu işbirliğinde "Halk oyunları şöleni" etkinliği düzenledi.Belediye Başkanı Selim Yağcı,...

Bilecik'te 'Halk oyunları şöleni' etkinliği

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi, Bilgi Çağı Eğitim Kurumları ve Ritim Dans Sanat Organizasyonu işbirliğinde "Halk oyunları şöleni" etkinliği düzenledi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte, toplumsal yaşamın, acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, hüznüyle, mimarisiyle ve sanatıyla birlikte yürüdüğünü belirterek, her şeyin temelinde insan, mutluluk, huzur ve sevincin olduğunu söyledi.

Kentte, bir taraftan sosyal tesisleri yaparken, diğer taraftan da insanın  mutluluğuna, huzuruna destek olma, gençleri geleceğe huzurlu, özgüvenli şekilde hazırlamak adına birçok etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Yağcı, "Belediye olarak biz bunlara yetişmeye çalışıyoruz ama bu tür sosyal etkinliklerde özel eğitim kurumlarının, özel girişimcilerinin bizde burada varız diyerek ortaya çıkması, bizleri son derece mutlu ediyor" dedi.

Etkinlik, ritm grubu ve semazen gösterisi ile halk oyunları ve farklı kültürlere ait danslardan örnekler sergilenmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber