Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Aralık 2014 - 12:03 Yorum: 0

Bilecik'te halter çalışmaları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren halter çalışmaları devam ediyor

Bilecik'te halter çalışmaları

BİLECİK (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren halter çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, halter antrenörü Caner Özteke nezaretinde 20 sporcu ile 4 bedensel engelli sporcunun çalışmalara katıldığı belirtilerek, Bench press kategorisinde Furkan Sertel'in 105 kilogram ağırlığı kaldırarak Türkiye ortalamasına ulaştığı kaydedildi.

Sertel'in 2015 yılında yapılacak Federasyon müsabakalarına hazırlandığı belirtilen açıklamada, "Antrenman dereceleri, müsabakalarda tekrar etmesi halinde Türkiye Şampiyonu ve milli sporcu olabilecektir. Engelli sporcumuz Nihat Yel ise 65 kilogram kaldırmaktadır. Sporcularımız gelecek için umut vaat etmektedir" ifadesinde bulunuldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk'un da sporcuları ziyaret ederek, moral verdiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber