Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:37 Yorum: 0

Bilecik’te Hemşireler Haftası Kutlanıyor

Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem Ballı ve İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ile beraberindekiler, Hemşireler Haftası münasebetiyle Bilecik Valisi Ahmet Hamdi...

Bilecik’te Hemşireler Haftası Kutlanıyor

Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem Ballı ve İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ile beraberindekiler, Hemşireler Haftası münasebetiyle Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret etti.

Vali Nayir, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Üçkardeş, Başhemşire Gönül Uygun ile hemşireleri kabulünde, başarılı çalışmalar dileğinde bulunarak, Hemşireler Günü'nü kutladı. Vali Nayir, "Hemşire" kelimesinin aynı zamanda "kız kardeş, abla, bacı" kelimelerinin yerine de kullanıldığını da hatırlatarak, "Hastaların ve yakınlarının bacı yerine koydukları hemşirelerin de hastalarını ana, baba, kardeş gibi düşünerek ailelerine davrandığı gibi hastalara da aynı davranışı yansıtmaları gerekir. Hemşireler, sağlık hizmetlerinin vazgeçilmezidir. Kolay bir görev değil, fedakarlık, sevgi ve özveri mesleği. Doktorlarımızın başarısındaki en büyük pay da hemşirelere düşen pay. Tedaviye karar veren doktor, ama tedaviyi uygulayan hemşirelerimizdir. İyi bir icraat olmasa verilen kararda çok yerine gelmemiş olur. Bir doktor başarılıysa mutlaka başarılı hemşirelerle çalıştığı için başarısını tamamlayabilmiştir. Bunlar halkaların zinciri gibi. Bir zincir en çürük halkası kadar sağlamdır. Eğer hemşire halkamız sağlamsa o başarı halkamızın, sağlıkta başarı zincirimizin gücünü de artırmış olurlar" dedi.

Öte yandan İl Sağlık Müdürü Yılmaz ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Öztop, çalışmalar hakkında Vali Nayir'e detaylı bilgi de verdi.

Bilecik’te Hemşireler Haftası Kutlanıyor

Bilecik’te Hemşireler Haftası Kutlanıyor

Bilecik’te Hemşireler Haftası Kutlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber