Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Bilecik'te "Kadın ve emek" fotoğraf yarışması

BİLECİK (AA) - Bilecik Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ödüllü "Kadın ve emek" adlı fotoğraf yarışması...

Bilecik'te 'Kadın ve emek' fotoğraf yarışması

BİLECİK (AA) - Bilecik Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ödüllü "Kadın ve emek" adlı fotoğraf yarışması düzenlendi.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde, Türkiye genelinde her yaş grubunun katıldığı fotoğraf yarışmasında değerlendirmeye alınan 98 eserin serginin açılışını, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Çelebi ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Ağırlıklı köylü kadınların çalışmalarının yer aldığı sergiyi gezen Vali Nayir ve beraberindekiler, öğretmen Didem Gül Hanzey'den bilgi aldı. Dereceye giren birinciye tam, ikinciye yarım ve üçüncüye çeyrek altın hediye edileceği bildirildi.  

Sergi, iki gün açık kalacak. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber