Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Aralık 2014 - 09:08 Yorum: 0

Bilecik'te "kalbe düşünce" programı

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi tarafından 2014 yılı kültür ve sanat yılı etkinlikleri kapsamında "kalbe düşünce" adlı program düzenlendi.Emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Sadettin Ökten,...

Bilecik'te 'kalbe düşünce' programı

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi tarafından 2014 yılı kültür ve sanat yılı etkinlikleri kapsamında "kalbe düşünce" adlı program düzenlendi.

Emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Sadettin Ökten, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ile vatandaşların katıldığı programda, Mevlana'yı anlattı.

Program, şair Serdar Tuncer'in şiir ve sanatçı Cihan Yıldız'ın müzik dinletisiyle sona erdi. Program sonunda Nayir ve Yağcı, Ökten'e çeşitli hediyeler verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber