Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Aralık 2014 - 08:38 Yorum: 0

Bilecik'te "Koşabiliyorsan koş" projesi

BİLECİK (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen "Koşabiliyorsan koş" projesinin "Gökkuşağı kadınları" oluşumunun 3. yılını doldurduğu bildirildi.İl Müdürü...

Bilecik'te 'Koşabiliyorsan koş' projesi

BİLECİK (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen "Koşabiliyorsan koş" projesinin "Gökkuşağı kadınları" oluşumunun 3. yılını doldurduğu bildirildi.

İl Müdürü Lütfi Doyuk, yaptığı açıklamada, merkez ve Bozüyük ilçesinden yaklaşık 30 hanımın katılım sağladığı spor ve sosyal etkinliklerden memnun olduklarını belirterek, oluşumun elit ve örnek bir nitelik teşkil ettiğini söyledi.

Ailelerin, özellikle annelerin spor bilinci ve spor kültürüne sahip olması çocuk ve gençlerin spora yönlenmesinde büyük önem taşıdığını vurgulayan Doyuk, antrenörler eşliğinde Bilecik'i ulusal ve uluslar arası arenada başarıyla temsil edebilecek milli sporcu adayı çocuk ve gençleri yetiştirdiğini belirtti.

Doyuk, projede yer alan kadınlara, spor egzersizlerinde kullanmaları için step tahtası ve pilates topu hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber