Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 17:23 Yorum: 0

Bilecik'te TOKİ kura çekilişi

Bilecik'te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan 12 daire için kura çekimi yapıldı

Bilecik'te TOKİ kura çekilişi

BİLECİK (AA) - Bilecik'te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 12 daire için kura çekimi yapıldı.

TOKİ ve Bilecik Sosyal Yardımlaşma Vakfı (SYDV) iş birliği ile yürütülen Sosyal Konut projesi kapsamında yapılan 144 daireden 12 hak sahibinin hakkından vazgeçmesi nedeniyle kura çekimi gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda noter huzurunda SYDV Müdürü Yusuf Şinay ve İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Ersin Özmen tarafından gerçekleştirilen kurada, 11 asil ve 8 yedek olmak üzere toplam 19 kişi için çekilen kurada 10 asil kişi dairelerini almaya hak kazandı. Engelli kadrosunda bulunan 2 daire için 1 müracaatta bulunulurken, diğer daire için tekrar başvuruya çıkarılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber