Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Eylül 2014 - 14:23 Yorum: 0

Bilecik'te yıldırım düştü

BİLECİK (AA) - - Pazaryeri ilçesinde yıldırım isabet etmesi sonucu 2 at telef olduAlınan bilgiye göre, ilçeye 1 kilometre uzaklıktaki Sazak mevkisinde tarladan at ile saman balyası getiren...

Bilecik'te yıldırım düştü

BİLECİK (AA) - - Pazaryeri ilçesinde yıldırım isabet etmesi sonucu 2 at telef oldu

Alınan bilgiye göre, ilçeye 1 kilometre uzaklıktaki Sazak mevkisinde tarladan at ile saman balyası getiren İbrahim Yörük (60) ve eşi Neziha Yörük'ün (58) bulunduğu alana yıldırım isabet etti. Yıldırımın düşmesi sonucu 2 at telef oldu. Yörük çifti, olayı yara almadan atlattı.

Neziha Yörük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saman balyalarını sardıklarını, yağış başlayınca eve dönmek için hareket ettiklerini ve düşen yıldırım sonucu 2 atın aniden yere yığıldığını söyledi.

Çevredeki vatandaşlar tarafından kontrol amaçlı, Pazaryeri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yörük çifti, daha sonra taburcu edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber